Nuus uit die Skool Reply

Hierdie week sal seker die beste onthou word as die een van die waterkrisis in Potchefstroom. “Nuus uit die Skool” is vroeg met die dat die kampus vandag gesluit het. Daar was darem ook ‘n hele paar hoogtepunte wat ons hier kan rapporteer:

MsM book launch

  • Proff Wilma Viviers, Riaan Rossouw en Mnr Ernst Idsardi is hierdie week in Antwerpen en Maastricht om navorsingsbande te versterk en vandag is die bekendstelling van die Export Promotion boek by die Maastricht School of Management. Ons hoop om volgende week hulle nuus en fotos hier te hê.
  • Hierdie week het die Minister van Finansies die begroting in die Parlement voorgelees en dit was ook die finaal van die Nedbank / Ou Mutual Begrotingskompetisie. Ons het ‘n verteenwoordiger daar gehad in die persoon van Me Antoinette van Niekerk en Me Carike Claassen was daar as dosent. Carike het puik sosiale media-verslaggewing gedoen. Kyk na haar blog vir meer oor die kompetisie en ook vir fotos. Dit was ook die eerste kompetisie waar deelnemers en hulle dosente ge-tweet het en ons het ‘n Storify saamgestel met ‘n paar van die tweets.

Ski slopes

 

  • Prof Krugell het gister die Begroting gekyk en ‘n bespreking gelei met kleinsakelui in Carletonville. Kyk gerus wat @ekonoom kwytgeraak het op Twitter.
  • Prof Saayman is hierdie week in Oostenryk en ons wil net ‘n foto van die ski-oord wys om almal wat in Potch se hitte sit jaloers te maak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s